oroszlán

Ebben a posztban szerepel 3 videó, melyeket pár hete, a Startup Safary Budapesten tartott előadásom során vettem fel. Az első videó a social media trendek témakörét feszegeti, melyben 8 kiemelt trendet osztok meg, valamint a végén egy rövid Snapchat-el kapcsolatos esettanulmány is szerepel. A másik 2 videóban a Twitter és Instagram “engagement” növelésről mesélek rengeteg gyakorlati példát belefűzve.

Social media trendek

Következzen egy rövid áttekintés az applikációs piacról, a 8 db. social media trendről és egy szerelmi drámáról, melyben az MSQRD, a Snapchat és a Facebook játszottak főszerepet.

Twitter tippek

A második videóban a Twitter követőszerzésről mesélek, valamint arról, hogy nekem milyen trükkök és technikák segítettek többször is emberek százezrei elé kikerülni egy-egy retweet által.

Instagram tippek

A harmadik videóban pedig 8 posztolási tippet osztok meg, melyek nekem beválltak Instagramon.

Ha szeretnétek több videós tartalmat látni és hallani, melyekben online marketinges témákat feszegetek, akkor vegyetek fel Snapchat-en, ott vagyok mostanában a legaktívabb. 😉

farkas zsolt snapcode

(Ha Desktopról nézed, akkor scanneld be a kódot a Snapchat-eden, ha mobilról, akkor csinálj egy screenshotot és Snapchat-ből hozzá fogod tudni adni a képről a kódot!)

Kommentek

Farkas Zsolt